Van der Vaart aangepakt: "Hij eet elke avond frikadellen"

19 juni 2016, 09:54

Het werd Rafael van der Vaart zaterdagavond in de studio bij de NOS heet onder de voeten. De 33-jarige middenvelder werd door Maxim Hartman onder vuur genomen, omdat de speler volgens Hartman te zwaar zou zijn. Hij verweet Van der Vaart dat hij elke dag ongezond voedsel eet.

"Ik zou het met Rafael wel eens over voedsel willen hebben. Hij heeft net toegegeven dat-ie, als hij mag kiezen tussen een prachtige gezonde maaltijd of een berenhap, kiest voor die berenhap. Meneer gaat elke avond frikandelletjes en kaassoufflés halen voor zichzelf", sneerde Hartman. "Vind je het gek dat-ie iets te zwaar is?"

Van der Vaart was niet gecharmeerd van die teksten. "Ho ho, jammer dat je dit zegt. Ten eerste is het niet waar dat ik dat elke avond eet. Hij vroeg aan mij: ben je wat aangekomen? Natuurlijk, vier weken vakantie, dan kom je wat aan. We hadden daar een discussie over. Hij wilde weten wat ik liever eet. Er kwamen hier net kroketjes voorbij, dan neem je er wel eentje, of niet?"

Hartman kon zich niet vinden in de verdediging van Van der Vaart, die het gehele EK als analyticus op de bank zit bij het programma Studio France. "Ik vind dat je dat gewoon niet moet eten als profvoetballer. Het is slecht voor je lichaam. Als je het niet eet, word je nog beter. Het klinkt soms alsof gezond eten een straf is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen