Thern op de weg terug: "Voelde me een amateur"

19 juni 2016, 11:00

Zaterdag begon sc Heerenveen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, onder toeziend oog van veel supporters werkte de Friese club haar eerste training af. Tijdens de oefensessie maakte Simon Thern zijn opwachting, hij is op de weg terug na een slepende enkelblessure.

De Zweed staat al sinds begin dit jaar buitenspel. "Het gaat de goede kant op, vergeleken met veertien dagen geleden gaat het een stuk beter", vertelt hij op de site van zijn club. "Het is belangrijk goed naar mijn lichaam te luisteren. Forceren heeft geen zin, ik wil niet met een terugslag te maken krijgen.''

Inmiddels traint Thern al ene tijdje met de bal, waardoor hij zijn balgevoel weer terug begint te krijgen. Dat was bij zijn eerste training na zijn blessure wel anders. "Ik voelde me net een amateur", zegt hij. "Het was wel gek, gelukkig had ik het juiste gevoel snel weer te pakken."

De middenvelder kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. "Het lijkt me heerlijk om straks niet aan mijn enkel te hoeven denken, maar vrijuit te kunnen voetballen. Gewoon gaan, rennen en vliegen en belangrijk zijn voor Heerenveen. Ik kan bijna niet wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen