Oostenrijk hoopt Junuzovic op tijd terug te hebben

19 juni 2016, 17:39

Oostenrijk moet woensdag de laatste wedstrijd in Groep F winnen om naar de volgende ronde van het EK in Frankrijk te gaan. Bondscoach Marcel Koller hoopt dat sterspeler Zlatko Junuzovic op tijd fit is voor die wedstrijd. Hij ontbrak tegen Portugal (0-0) door een enkelblessure.

De middenvelder van Werder Bremen viel in het openingsduel met Hongarije (0-2) uit met een scheurtje in zijn enkel. "Het genezingsproces verloopt voorspoedig", vertelde de bondscoach van de Oostenrijkers tijdens een persmoment. "Maar het is nog veel te vroeg om te kunnen bepalen of hij woensdag kan meedoen."

Koller hoopt dat Junuzovic snel kan aansluiten bij de groepstrainingen. David Alaba verving Junuzovic tegen Portugal als aanvallende middenvelder, maar kwam op die positie niet uit de verf. De sterspeler van Bayern München werd na een ruim uur spelen naar de kant gehaald. Koller blijft vertrouwen houden in Alaba. "Hij is een speler die wij absoluut nodig hebben."

In Groep F gaat Hongarije aan kop met vier punten uit twee duels. IJsland en Portugal hebben allebei twee punten, terwijl Oostenrijk een punt heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen