Henry beschermt Sterling: "Zeker nog niet afgeschreven"

19 juni 2016, 20:00

Thierry Henry probeert de flink bekritiseerde Raheem Sterling (21) in bescherming te nemen. De vleugelaanvaller weet op het EK niet te overtuigen in het nationale elftal van Engeland. Henry schuift het af op de jonge leeftijd van de jongeling.

Sterling werd tegen Wales vervangen door Daniel Sturridge en zag hem de winnende 2-1 scoren in de blessuretijd. "En nu wordt Sterling behandeld alsof hij volledig afgeschreven zou zijn. Toen ik 27 was, was ik ook niet dezelfde speler als op mijn twintigste. Die arme jongen zal om moeten leren gaan met zijn transfersom en met andere zaken in het leven. Maar hij is zeker nog niet afgeschreven", vertelt de oud-speler van Arsenal aan de BBC.

Het hielp Sterling niet dat hij in de openingsfase tegen Wales een grote kans op een doelpunt liet liggen. "Dat kan niet meer als hij straks 28 of 29 is. Maar dat gold ook voor mij. Ik had het lastig als jonge speler. Ik had moeite om mijn leven op orde te krijgen, met alles eigenlijk. Dat is volstrekt normaal. Hij heeft er ook niet om gevraagd dat City zo veel voor hem betaalde."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen