Toplanden aan dezelfde zijde: verrassing in finale

22 juni 2016, 13:37

Door de late en verrassende ontknoping in de wedstrijd tussen Kroatië en Spanje, waarin de Kroaten dankzij Ivan Perisic met 2-1 wisten te winnen, zitten de sterkste landen aan dezelfde kant in het speelschema voor de knock-outfase. Dat betekent dat er sowieso een 'klein' land zal doorstomen naar de finale.

Engeland, Spanje, Duitsland, Italië en Frankrijk zitten samen aan dezelfde kant van het schema, wat betekent dat de minder hoog aangeschreven landen zich voornamelijk aan de andere zijde van het schema bevinden. Tot dusver zijn er twee duels bekend: Spanje-Italië en Zwitserland-Polen.

Het houdt in dat Kroatië, Zwitserland, Polen, Wales, België, Albanië, Ierland, Slowakije, Zweden, Noord-Ierland, Turkije, Hongarije, IJsland, Portugal of Oostenrijk in de eindstrijd terecht zal komen. Hierbij moet gezegd worden dat Portugal, Zweden, Turkije, Albanië, Ierland en Oostenrijk nog niet zeker zijn van een plaats in de volgende ronde.

De weg naar de finale ligt dus behoorlijk open voor België, dat dan wel tweede in de poule moet worden. Woensdagavond sluiten de Rode Duivels de groepsfase af tegen Zweden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen