Schreuder blijft nog jaren verbonden aan Hoffenheim

22 juni 2016, 10:50

Alfred Schreuder voelt zich uitstekend op zijn plek bij 1899 Hoffenheim en heeft zijn contract bij de Bundesliga-club daarom met drie seizoenen verlengd. Dat heeft zijn werkgever woensdag via de officiële clubkanalen bevestigd.

De 43-jarige Schreuder ligt zodoende nog tot medio 2019 vast bij Hoffenheim, waar hij de assistent is van hoofdcoach Julian Nagelsmann. Aan het begin van vorig seizoen werd hij door Huub Stevens naar de Duitse club gehaald, maar deze trainer moest wegens hartproblemen stoppen. De samenwerking met Nagelsmann verloopt echter ook prima, waardoor Schreuder besloten heeft om te blijven. De oud-coach van FC Twente werd de afgelopen tijd ook in verband gebracht met Vitesse, dat uiteindelijk voor Henk Fraser koos.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij TSG en zie dit als een zeer goede kans om op topniveau te blijven werken", reageert Schreuder op de clubwebsite. Sportief directeur Alexander Rosen noemt de Nederlander 'een ervaren voetbalexpert met een grote persoonlijkheid en reputatie'. "Hij is een belangrijke bouwsteen in onze technische staf", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen