Mendes da Silva keert op amateurbasis terug bij Sparta

Ger
22 juni 2016, 17:29

David Mendes da Silva keert terug in de Eredivisie. De zevenvoudig international van Oranje komt in het nieuwe seizoen op amateurbasis uit voor Sparta Rotterdam. Hij maakte bij de Kasteelbewoners ook zijn debuut in het betaalde voetbal.

De nu 33-jarige Mendes stond tussen 1999 en 2004 onder contract bij Sparta, al werd hij in de laatste periode verhuurd aan Ajax. Daarna kwam de middenvelder uit voor NAC Breda, AZ, Red Bull Salzburg en Panathinaikos. Afgelopen jaar kondigde Mendes nog aan een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan, maar nu plakt hij er dus toch nog een seizoen aan vast in het shirt van Sparta.

"Dit is voor mij de club waar het allemaal is begonnen en ik ben nog altijd zeer gemotiveerd om succesvol te zijn. Ik wil het komend seizoen ook mijn Nederlandse trainersdiploma's gaan behalen in Nederland en daarom ben ik blij met de kans die ik van Sparta krijg om aan te sluiten bij de groep en daarnaast mezelf verder te ontwikkelen als trainer", aldus Menses op de website van de promovendus.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen