De Graafschap hekelt rol KNVB-directeur Van Oostveen

Ger
22 juni 2016, 18:10   Bijgewerkt: 22 juni 2016, 18:32

De Graafschap heeft geen goed woord over voor het interview van Bert van Oostveen met VI. Een afvaardiging van de Doetinchemmers wilde 'een kop koffie' met de KNVB-directeur drinken om de degradatie naar de Jupiler League te bespreken. Van Oostveen liet echter optekenen de club niet tegemoet te willen komen.

"Wat we van plan zijn met De Graafschap? Niks. Ik heb ze uitgenodigd voor een kop koffie. Ik hoor verhalen over een negentiende plek in de Eredivisie. Ik zie daar geen juridische gronden voor", aldus Van Oostveen naar aanleiding van de soap rond FC Twente. Uiteindelijk werd de degradatie van de Enschedese club ongedaan gemaakt, waardoor De Graafschap komend seizoen een niveau lager moet uitkomen.

Juridische experts op het gebied van sportrecht hebben volgens de Superboeren aangegeven dat de club zeker een zaak heeft. "Het zou de voetbalbond sieren om hier verder geen uitspraken meer op voorhand over te doen", zegt De Graafschap-directeur Martine Zuil in een statement. "Wellicht komen wij in een gesprek tot elkaar, zo niet dan is de kans zeker aanwezig dat wij zullen gaan varen op het advies van diverse juridische adviseurs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen