Glansloos afscheid voor Ibrahimovic tegen België

Ger
23 juni 2016, 00:20

Zweden is uitgeschakeld op het EK. In zijn allerlaatste interland kon Zlatan Ibrahimovic geen potten breken tegen België, dat won met 1-0. Het bleef ruim 90 minuten lang spannend, omdat de Belgen het keer op keer vergaten af te maken.

Alle ogen waren voornamelijk op hem gericht. Zweden móest winnen van België om nog kans te maken op de knock-outfase. En dan doe je als land natuurlijk een beroep op je topscorer, Ibrahimovic, die voorafgaand aan het duel aangaf te stoppen als international na het EK. Maar hij was natuurlijk niet van plan om tegen de ploeg van Marc Wilmots al afscheid te nemen.

Maar de grootste kans was nog voor de spits in het elftal met al die talenten. Romelu Lukaku werd op schitterende wijze diep gestuurd door De Bruyne en had de 1-0 op de schoen. Toch stuitte de aanvaller van Everton op doelman Andreas Isaksson, die uitstekend stond te keepen. Even later scoorde Lukaku wel, maar uit buitenspelpositie.

Op het moment dat de tijd echt begon te dringen voor het land, profiteerden de Belgen van de ruimte. Radja Nainggolan kreeg de bal van invaller Dries Mertens en schoot met veel geluk via een Zweeds been binnen. Het doek viel definitief voor Ibrahimovic en zijn mannen, terwijl België zich verzekert van plek twee achter Italië

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen