Belangrijke Griezmann tekent voor vijf jaar bij in Madrid

23 juni 2016, 12:25

Het goede huwelijk tussen Antoine Griezmann en Atlético Madrid komt voorlopig nog lang niet ten einde. Vandaag (donderdag) heeft de Champions League-finalist op de eigen website melding gemaakt van de contractverlenging van de spits. Griezmann heeft voor vijf seizoenen bijgetekend en ligt daardoor nu tot 2021 vast in het Estadio Vicente Calderón.

De 25-jarige aanvaller is momenteel in Frankrijk, waar hij met zijn land bezig is aan het EK. Ondanks dat heeft hij toch tijd kunnen vinden om contractonderhandelingen te voeren met zijn club, die vandaag dus ten einde zijn gekomen. "Ik ben zeer tevreden", reageert de oud-speler van Real Sociedad. "Ik ben blij dat ik langer deel mag uitmaken van deze familie. Ik wil elk jaar beter worden en ik weet dat deze club mij daarbij kan helpen", reageert de Fransman, die dit seizoen zeven doelpunten maakte in de Champions League.

Technisch directeur José Luis Pérez Caminero is in zijn nopjes met het contractnieuws. "Dit is fantastisch nieuws", reageert hij. "Antoine is een geweldige speler en iemand die in zijn twee seizoenen hier van grote waarde is geweest voor ons. We kunnen onszelf feliciteren met dit mooie nieuws. We zijn dolgelukkig."

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen