Wilmots: "Ik speel liever tegen Engeland of Spanje"

Ger
23 juni 2016, 20:40

Dankzij een zege tegen Zweden (1-0) hebben de Rode Duivels zich verzekerd van een ticket voor de achtste finales op het EK. De weg richting de eindstrijd ligt bovendien open voor België, aangezien de toplanden in de andere helft van het schema zijn terechtgekomen. Toch staat bondscoach Marc Wilmots niet direct te juichen.

De Belgen spelen zondag tegen Hongarije in de achtste finales. Een haalbare kaart voor onze zuiderburen, maar Wilmots denkt daar anders over. "Ik speel liever tegen Engeland of Spanje, dan hebben we niks te verliezen. Dat is een mooie rol", zegt Wilmots tegen Sporza. "Individueel heeft Hongarije met Dzsudzsak, Szalai, Nemeth goeie spelers. Ze zijn snel, ze kunnen dribbelen, ze kunnen een actie maken en ze verdedigen voor hun leven. Geen enkele wedstrijd is gemakkelijk."

"De wedstrijd van Hongarije tegen Portugal is in 3-3 geëindigd. Er zijn geen kleine landen meer", haalt de Belgische keuzeheer een cliché tevoorschijn. "Ik blijf realistisch. Nu begint een nieuw toernooi. Het worden totaal andere wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen