AZ wil 20 miljoen en weigert daarom bod van 14 miljoen

24 juni 2016, 07:41

Tottenham Hotspur begint steeds harder op de poort van AZ te rammelen voor Vincent Janssen. De Engelse club heeft deze zomer al voor de derde keer een officieel bod uitgebracht op de 22-jarige spits. Voor de derde keer heeft de Alkmaarse club echter de bieding naar de prullenmand verwezen. Ditmaal ging het om een bod van 14 miljoen euro.

Tottenham moet zeer diep in de buidel tasten om Janssen te kunnen losweken uit Alkmaar. The Spurs boden eerst tevergeefs 10 miljoen euro (plus 2,5 miljoen euro aan bonussen), zagen daarna een voorgesteld transferbedrag van 12,5 miljoen euro afgewezen worden en hebben donderdagavond bot gevangen bij een bod van 14 miljoen euro. "Het verschil tussen vraag en aanbod is veel te groot", maakt technisch directeur Max Huiberts duidelijk in De Telegraaf.

Hoeveel wil AZ dan vangen voor Janssen? 20 miljoen euro. Zetten de Spurs lager in, dan gaat Huiberts niet met de Londense club om tafel. Gaat Tottenham overstag, dan wordt Janssen de duurste uitgaande transfer ooit van AZ. Momenteel heeft Jozy Altidore deze status nog. De Amerikaanse spits werd in 2013 voor 10 miljoen euro gesleten aan Sunderland.

Janssen is zelf al in Londen geweest om met Tottenham te praten. Met 27 goals kroonde de oud-spits van Almere City FC zich afgelopen seizoen tot topscorer van de Eredivisie. Bij het Nederlands elftal staat de goalgetter na vijf interlands op drie doelpunten en één assist. Dat heeft hem de interesse van veel clubs opgeleverd. Zo wordt ook VfL Wolfsburg genoemd. "Ik hoor veel geruchten en word ook wel gebeld door andere clubs, maar er is verder niemand die op dit moment concreet is", aldus Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen