Weet jij al wie er Europees kampioen gaat worden?

25 juni 2016, 11:33

We begonnen twee weken geleden met 24 landen aan dit EK, inmiddels zijn er nog zestien over. Eén daarvan wordt over twee weken gehuldigd als kampioen, maar wie? Denk jij het te weten? Bewijs het met de Betweters EK Challenge en win een geheel verzorgde voetbalreis naar El Clasico.

Bij de Betweters EK Challenge strijd je niet alleen tegen je vrienden, familieleden en collega's, maar ook tegen Hugo Borst en Koert Westerman. Hugo en Koert denken allebei dat België met 2-1 van Hongarije gaat winnen, maar halen de Rode Duivels vervolgens ook de halve finale of misschien wel de finale? En wie is de beste in het loodzware onderste deel van het schema, waar Spanje dit weekend tegen Italië speelt? 

Iedere dag zijn prijzen te winnen bij de Betweters EK Challenge en wie over het hele toernooi de beste is, wint een geheel verzorgde reis naar de kraker tussen FC Barcelona en Real Madrid in de Spaanse Primera Division. Wie als tweede eindigt wint een iPad Air 2 en de nummer drie krijgt een Playstation 4.

Denk jij te weten hoe dit Europees kampioenschap gaat aflopen? Bewijs het en doe snel mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen