Wildschut over Will Grigg: "Telefoon staat roodgloeiend"

25 juni 2016, 12:19

Hoewel Will Grigg bij Noord-Ierland vooralsnog niet één minuut heeft meegespeeld op het EK, is de spits met zijn liedje 'Will Grigg's on fire' één van de culthelden van het toernooi. De Nederlander Yanic Wildschut speelt bij Wigan Athletic samen met de spits en moet lachen om alle aandacht voor zijn ploeggenoot.

"Will Grigg's on fire, het blijft maar in je hoofd hangen hè", zegt de buitenspeler tegen FOX Sports. Hij heeft tijdens het EK contact met Grigg. "Ja, best veel zelfs. Donderdag heb ik hem nog gesproken. Hij vond het wel grappig dat ik vanuit Nederland gebeld word om wat over hem te vertellen. Hij zei al dat ik geen slechte dingen mocht zeggen, haha. Will heeft een open persoonlijkheid en is iemand die met iedereen wel een praatje maakt. Een aardige jongen, rustig ook. Hij laat zich niet zo snel gek maken."

Grigg krijgt dit toernooi veel aandacht, maar niet om zijn voetballende prestaties. "Natuurlijk doet dat wat met hem. Zijn telefoon staat werkelijk roodgloeiend. Het is toch bizar dat je zonder te spelen misschien wel de populairste speler van het EK bent? Dat liedje blijft simpelweg in je hoofd hangen. Na het EK zal de aandacht voor Will wel wat minder worden, maar bij Wigan zal dat zeker niet het geval zijn. Ik denk dat we het nog vaak gaan horen hier", lacht de oud-speler van onder meer sc Heerenveen en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen