Nani steunt Ronaldo: "Mensen moeten niet zeuren"

25 juni 2016, 12:46

Er was veel kritiek op Cristiano Ronaldo na zijn eerste twee teleurstellende wedstrijden op het EK in Frankrijk. De vedette scoorde niet en miste tegen Oostenrijk bovendien een strafschop. Dat kwam hem op veel kritiek te staan, maar tegen Hongarije (3-3) was hij met twee goals weer ouderwets belangrijk. Ploeggenoot Nani vindt dat Ronaldo zijn criticasters de mond heeft gesnoerd.

Dat zei de buitenspeler vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het doel met Kroatie van zaterdagavond. "De mensen moeten niet zo zeuren over hem. Hij is en blijft een fantastische speler. Op het moment dat iedereen het over hem had, liet hij het zien tegen Hongarije. Hij kreeg toen iedereen stil", zei Nani. "Iedereen weet waar hij toe in staat is. Hij kan iedere wedstrijd voor ons beslissen."

Portugal staat nu dus tegenover Kroatië, dat tot nu toe een sterke indruk maakt en bovendien weer kan beschikken over Luka Modric en Mario Mandzukic. "Het wordt een zware klus. Ook omdat we een dag minder rust hebben gehad. Maar we moeten geloven dat we iedereen kunnen verslaan. En dat geloof is er, mede dankzij Cristiano."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen