Leonardo bij FC Eindhoven: "Heeft wat in zijn mars"

25 juni 2016, 15:25

Stiekem hoopt FC Eindhoven dat Leonardo na zijn periode van meetrainen een contract tekent bij de club. De Braziliaan is vandaag (zaterdag) neergestreken bij de Jupiler League, waar Ricardo Moniz de nieuwe trainer is. Als de aanvaller weer fit is, gaan beide partijen met elkaar in gesprek.

Dat heeft technisch manager Harm van Veldhoven aan. "Hij doet in grote lijnen met de groep mee. De insteek is dat hij zich hier gaat 'optrainen' en dat we van daaruit gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst", zegt de beleidsbepaler tegen FOX Sports. "We willen ons nog niet veel illusies maken. Maar ja, hij is wel een speler die interessant is voor de club en de uitstraling van FC Eindhoven. Je hoeft maar beelden op YouTube te bekijken om te constateren dat er niet zoveel van dit soort spelers rondloopt. Het is altijd prettig om iemand met die kwaliteiten te hebben."

Van Veldhoven was onder de indruk van wat de 33-jarige oud-speler van Feyenoord en Ajax liet zien op zijn eerste training bij Eindhoven. "Hij heeft nog dezelfde stijl, grinta en balaannames. Je ziet dat hij wat in zijn mars heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen