Hodgson wil bij FA blijven, maar 'gaat niet bedelen'

26 juni 2016, 10:30

Op het moment dat de nationale ploeg van Engeland zich voorbereidt op de wedstrijd tegen IJsland in de achtste finales van het EK 2016 van komende maandag, gaat het ook even over het aflopende contract van bondscoach Roy Hodgson. Blijft de 68-jarige oefenmeester na het eindtoernooi in Frankrijk voor de groep staan bij The Three Lions?

Greg Dyke, de voorzitter van de Engelse voetbalbond FA, gaf onlangs aan dat het aflopende contract van Hodgson verlengd zal worden 'als Engeland het goed doet' op het EK. "Ik ben bereid om door te gaan, als de FA dat ook wil", loopt Hodgson alvast op de zaken vooruit. Met Engeland speelde hij dit EK gelijk tegen Rusland (1-1) en Slowakije (0-0), maar Wales werd met 2-1 verslagen.

"Als ze niet met mij door willen, dan loopt mijn contract af en is het niet anders. Ik ga dan niet bedelen voor de baan", aldus Hodgson. "Ik geloof in mezelf en mijn werk in de afgelopen jaren. Het team heeft potentie en ik heb vertrouwen in de spelers. Als de FA wil dat ik ook na het EK nog met ze samenwerk, dan zou ik dat graag doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen