Gio is blij met selectie, maar hoopt nog op flankspeler

26 juni 2016, 13:37

Feyenoord heeft het nieuwe seizoen zondag afgetrapt. In een aardig gevulde Kuip stond de eerste training van de jaargang op het menu voor de topclub. Aanwinst Nicolai Jørgensen was een van de nieuwe gezichten in Rotterdam-Zuid.

"Een jongen die al lang op onze lijst staat en veel ervaring met zich meebrengt. Ik ben blij dat hij er is", zegt coach Giovanni van Bronckhorst over de versterking, die overgenomen werd van FC Kopenhagen. Hij sprak ook nog even over Bas Dost, wie hij graag in De Kuip had gezien. "Maar spelers als hij keren liever niet vroeg terug naar Nederland. Hij heeft zijn zinnen nog op het buitenland gezet", zo citeert het ANP Gio.

De trainer hoefde tot zijn genoegen (nog) geen afscheid te nemen van belangrijke spelers. "Het is positief dat de selectie vrijwel intact is gebleven. De concurrentie is groot, daar worden spelers beter van", weet Van Bronckhorst, die blij is dat Tonny Vilhena alsnog voor twee jaar bijgetekend heeft. "Ik heb veel gesprekken met hem gehad. Uit alle gesprekken die ik met Tonny heb gevoerd, bleek al dat hij graag wilde blijven. Ik ben blij dat hij aan boord gebleven is."

Van Bronckhorst hoopt deze zomer nog een vleugelaanvaller aan de selectie toe te kunnen voegen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen