Van den Brom: "Een aantal spelers wil eventueel weg"

26 juni 2016, 17:36

John van den Brom is met AZ begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De trainer is tevreden over de selectie die hij tot dusver tot zijn beschikking heeft, maar het is nog maar de vraag of spelers als Vincent Janssen, Mattias Johansson en Markus Henriksen na de zomer nog in Alkmaar zullen spelen.

Van den Brom weet dat het vooral een hels karwei wordt om Janssen te behouden. "Of hij zal blijven is de belangrijkste vraag voor de club en voor Vincent zelf. We moeten het afwachten. Echt spannend vind ik het niet, want ik weet hoe het werkt. Natuurlijk hoop ik dat hij blijft. Het is een goede spits, die niet voor niets topscorer is geworden. We zullen het zien", zegt Van den Brom tegen het officiële videokanaal van AZ.

"Het is belangrijk dat we de groep redelijk bij elkaar hebben gehouden, maar er is nog wel een aantal spelers dat eventueel weg wil. Dat weten we", vervolgt Van den Brom. "Het is belangrijk dat de rest eromheen wel gebleven is en dat we daarmee kunnen doorgaan. We hebben namelijk een relatief korte voorbereiding voor de eerste Europa League-wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen