Griezmann ziet overeenkomst: "Frankrijk is net Atlético Madrid"

26 juni 2016, 18:22

Antoine Griezmann was zondag de gevierde man aan de kant van Frankrijk. De speler van Atlético Madrid nam tijdens het duel met Ierland (2-1) in de achtste finale beide doelpunten van de Fransen voor zijn rekening.

"Ik begon goed aan de wedstrijd, ik speelde wat dieper dan de vorige wedstrijden. Het doelpunt gaf mij een enorme boost en ik was gelukkig ook nog in staat om een tweede te maken", zo citeert Voetbal International de aanvaller. Frankrijk stond na twee minuten al op achterstand door een strafschop. "In de eerste helft speelden we niet goed. In de rust hebben we wat dingen aangepast."

"Dit Frankrijk is net Atlético Madrid. Bij Atlético winnen we wedstrijden vaak met één doelpunt verschil en moeten we tot de laatste seconden strijden. Ik hoopte dat het bij Frankrijk anders zou zijn, maar dat is vooralsnog niet het geval", vervolgt Griezmann, die in de tweede helft als schaduwspits werd gepositioneerd.

"Ik speel voor de coach en voor het team. Ik speel op links, rechts en centraal. Ik geef alles. Als ik dieper speel, kom ik beter tot mijn recht. Dat ben ik gewend. Ik ben heel blij dat we de kwartfinale gehaald hebben, maar het moet beter. Na rust zag je vandaag (zondag, red.) al een ander Frankrijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen