Conte maakt zich op voor Spanje: "We zijn een eenheid"

26 juni 2016, 23:48

Antonio Conte staat als bondscoach van Italië in de achtste finale voor een pittige opgave. Zijn ploeg neemt het op tegen Spanje, in de ogen van de oefenmeester een van de favorieten voor de eindzege op het toernooi.

"Het is niet dat we op een wedstrijd als deze wachten om iets compleet nieuws te gaan proberen", blikt Conte vooruit op het persmoment van Italië. "We moeten deze wedstrijd winnen. Ik hoor steeds weer verdedigen, verdedigen, verdedigen. En pas op voor Alvaro Morata, Nolito en Andres Iniesta."

"Maar laat Spanje zich eerst maar druk maken over de eigen defensie tegen ons. Onze kracht zit in de organisatie, zowel verdedigend als aanvallend, we zijn een eenheid. Laten we proberen iets bijzonders te presteren, omdat het echt een prestatie zou zijn. We weten dat we tegen een van de beste ploegen ter wereld staan, een de favorieten op dit EK."

"Als de tegenstander sterker blijkt te zijn, dan zullen we de eersten zijn om hen te feliciteren. Zo niet, dan wil ik winnen. We moeten verder gaan en iets buitengewoons doen omdat het normale niet genoeg zal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen