Dag 18 op EK: blauwe passie, witte vloek en vies handje

27 juni 2016, 22:11

Op het moment dat dit stuk geplaatst wordt, duurt het nog twee uur voordat deze maandag ten einde is gekomen. Toch kunnen we al gerust zeggen dat het een geweldige EK-dag was. Het was eerst al smullen van de titanenstrijd tussen Italië en Spanje (2-0) en in de 21.00 uur-wedstrijd doen Engeland en IJsland hun best om hun duel nóg leuker te maken.

Boateng ontwijkt 'vieze hand' van Löw

De witte vloek van Spanje

Wat een passie bij Italië

Wat ook wel mooi was, was deze panna van Daniele De Rossi bij Andrés Iniesta. Normaal gesproken doet de Spaanse balvirtuoos dat soort dingen zelf...

Heerlijke start bij Engeland-IJsland

Icoon Buffon wil nog een toernooi doorgaan

Gianluigi Buffon blikte voor de knappe 2-0 zege van Italië op Spanje alvast vooruit naar het WK van 2018. De 38-jarige doelman hoopt op zijn veertigste namelijk nog een toernooi met Italië te kunnen spelen. Hij verlengde vorige maand zijn contract bij zijn club Juventus al tot medio 2018. "Het gaat uiteraard om de prestaties die je levert op het veld en de beslissingen die trainers en bondscoaches maken. Maar het is mijn idee om nog twee jaar door te gaan", aldus Buffon. De iconische sluitpost kan zich spiegelen aan een illustere landgenoot. Dino Zoff werd in 1968 Europees kampioen met Italië en veroverde in 1982, op 40-jarige leeftijd, de wereldtitel. Ook Zoff stond jarenlang onder de lat bij Juve. En als Buffon zo keept als tegen Spanje, dan kan hij nog wel een tijdje mee!

[photo,98861,left,]

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen