'Koeman neemt Stekelenburg mee naar Everton'

28 juni 2016, 13:57

Maarten Stekelenburg zou wel eens garen kunnen spinnen bij de overgang van Ronald Koeman naar Everton. De onlangs aangestelde oefenmeester zou Stekelenburg namelijk aan de selectie willen toevoegen. Dat melden verschillende Engelse media.

Stekelenburg keepte dit seizoen op huurbasis voor Southampton, waar hij met Koeman samenwerkte. De oud-keeper van Ajax staat echter nog onder contract bij Fulham, dat dit seizoen als twintigste eindigde in het Championship, het tweede niveau in Engeland. Omdat die competitie 24 teams kent, was dat genoeg voor handhaving. Het contract van Stekelenburg loopt nog een jaar door bij de club die zijn thuiswedstrijden afwerkt op Craven Cottage. 

Bij Southampton keepte hij veel wedstrijden vanwege de blessure van Fraser Forster. Nadat die terugkeerde, zat Stekelenburg voornamelijk op de reservebank. Gezien het feit dat Fulham flink is afgezakt in het Engelse voetbal, zou Stekelenburg een koopje zijn. Bij Everton moet hij gaan concurreren met de eerste doelman, die nog moet worden aangetrokken. Tim Howard, de huidige doelman van Everton, keert terug naar de Major League Soccer in de Verenigde Staten, zijn geboorteland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen