Ramos: "Makkelijk kritiek leveren met zak chips in de hand"

28 juni 2016, 11:21

Spanje werd gisteren (maandag) uitgeschakeld door Italië in de achtste finale van het Europees kampioenschap. Het centrale duo, bestaande uit Gerard Piqué en Sergio Ramos, spreekt weliswaar van een teleurstelling, maar vindt de kritiek op het Spaanse elftal buitenproportioneel.

"We hebben een fantastische periode beleefd, maar je moet ook respect opbrengen voor Italië. Ik hoop dat we weer zulke goede jaren kunnen beleven", zo tekende AS op uit de mond van Ramos. "We moeten vertrouwen tonen in de spelers die er aankomen. Al moeten we ook de 'oudere' spelers zeker niet afschrijven. Het is altijd makkelijk om kritiek te leveren vanaf de bank, met een zak chips in de hand."

"Mijn gemoedstoestand is slecht", aldus Piqué. "We hadden verwacht door te gaan. Maar ik wil niet spreken van het einde van een tijdperk. Wat ik wel vind, is dat dit team niet het niveau had van de gewonnen EK's en WK's. Er zit zeker potentie in, maar het niveau is niet hetzelfde en dat moeten we accepteren. We moeten ons verbeteren op weg naar Rusland, zodat we ons weer kunnen meten met de grote teams."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen