Biemans blijft in Den Bosch, VVV strikt oude bekende

28 juni 2016, 17:09

Bart Biemans kwam het afgelopen seizoen al op huurbasis voor FC Den Bosch uit en zal volgend seizoen ook weer het tricot van de Brabantse club dragen. De eerstedivisionist heeft officieel bevestigd dat de centrale verdediger een tweejarig contract getekend heeft op De Vliert. De verbintenis van Biemand bij Roda JC Kerkrade liep deze zomer af.

De 28-jarige Biemans is oud-speler van Willem II en Roda JC en speelde afgelopen seizoen zestien wedstrijden voor Den Bosch, waarin hij maar liefst vier keer scoorde. "Bart Biemans is een ervaren verdediger, die afgelopen seizoen al zijn meerwaarde bij FC Den Bosch heeft laten zien. Hij is zowel mentaal als fysiek sterk en heeft een goed spelinzicht", zegt Den Bosch-directeur Edward van Wonderen.

VVV haalt Röseler

VVV-Venlo heeft ook versterking gevonden voor de verdediging. De Limburgers hebben de komst van Nils Röseler afgerond. De 24-jarige centrumverdediger tekent voor twee seizoenen in De Koel, met een optie voor een extra jaar. In het seizoen 2012/2013 speelde Röseler ook al in Venlose dienst. Destijds werd hij gehuurd van FC Twente.

De afgelopen twee seizoenen was Röseler actief bij het Oost-Duitse Chemnitz FC. "Ik ben blij om terug te zijn, want ik heb hier een hele fijne tijd gehad. Het was, ondanks de degradatie in dat seizoen, een heel leerzaam jaar voor mij. In die tijd heb ik de mensen en de club goed leren kennen en dat goede gevoel was er meteen weer toen ik hier binnen kwam en tijdens de gesprekken de afgelopen tijd. Ik heb VVV-Venlo niet uit het oog verloren en ik ga er alles aan doen om met de club te promoveren", stelt Röseler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen