"Er kan nog meer moois ontstaan bij Feyenoord"

28 juni 2016, 18:49

Feyenoord is erin geslaagd om de kern van de selectie van het afgelopen seizoen langer vast te leggen. In navolging van Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt, Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena zette Eljero Elia dinsdag zijn handtekening onder een nieuw contract in De Kuip. De 29-jarige vleugelaanvaller ligt zodoende vast tot medio 2018.

Het verlengen van de vijf belangrijke schakels is een teken aan de wand volgens Elia, die een rooskleurige toekomst ziet voor Feyenoord. "Ik heb er superveel vertrouwen in dat er na de bekerwinst nog meer moois kan ontstaan bij Feyenoord", zegt de 28-voudig international optimistisch. "Na een heel moeilijke periode hebben we ons als team terug geknokt, met als uiteindelijke beloning het winnen van de beker. Als we de focus die we toen hadden een heel seizoen kunnen vasthouden, kan dat tot mooie dingen leiden."

Elia voelt zich lekker in De Kuip en heeft daarom bijgetekend. "Ik wil heel graag onderdeel blijven uitmaken van dit team. Dat is, naast de waardering die ik voel vanuit de club, een van de voornaamste redenen achter mijn keuze om langer te blijven", aldus Elia, die in het bijzonder uitkijkt naar de poulefase van de Europa League. "Europese wedstrijden spelen in De Kuip, wie wil dat nou niet? Dat is volgens mij een van de mooiste dingen die je kan meemaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen