EK-dag 19: nog één keer Grigg's on fire, maar geen Beyoncé

29 juni 2016, 12:45

Na een van de meest bewogen en amusementsrijke dagen van het EK, stond de eerste van twee rustdagen op het programma. Maar ook zonder wedstrijden was er weer genoeg te beleven. Wat te denken van de Engelse ellende, wat juist weer tot vreugde bij Wales leidde? Overigens heeft het succes van Wales wel een keerzijde, omdat een international nu niet naar een concert van Beyoncé kan...

Rooney oneens met Engeland-critici

Beyoncé-feestje gaat niet door voor Welshman

[img,98827,right,]Duitsland speelde op eindtoernooien al acht keer tegen Italië, maar wist nog niet éen keer te winnen van La Squadra Azzurra. Vier keer ging Italië er met de zege vandoor (telkens in de halve finale of de finale), viermaal eindigde het duel in een gelijkspel. En ook nu komt Italië sterk voor de dag, met bondscoach Antonio Conte als vormgever. Hij werd door de Deense televisiekijkers zelfs tot 'Man of the Match' verkozen. Maar Löw is niet bang voor de Italianen, zo gaf hij op originele wijze aan. "Het verleden telt niet, dat is koude koffie. Ik houd meer van espresso en ik hoop dat ik dat zaterdag mag proeven." Zou Löw ook altijd flink aan zijn espresso ruiken?

Juichen voor IJsland, maar wel respect voor Engeland

Nog één keer 'Will Grigg's on fire'

Oké, nog één keer dan. Bijna heel voetbalminnend Europa is tijdens het EK 2016 in de ban van het gehypte nummer 'Will Grigg's on fire'. Zonder ook maar een seconde te spelen op het EK in Frank, was de Noord-Ierse cultheld Will Grigg zonder twijfel de meest populaire speler van het toernooi. Omdat de selectie van Noord-Ierland inmiddels naar huis is, zal hij opeens een stuk minder aandacht krijgen. Maar voordat het zover was werd hij nog één keer luid toegezongen, bij de 'homecoming' van de Noord-Ierse selectie in Belfast. Mooi! De video is hier te zien.

[photo,98870,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen