Verheijen vindt mislukt EK Engeland en Spanje logisch

28 juni 2016, 22:31

Raymond Verheijen kijkt niet raar op van de uitschakeling van Engeland en Spanje op het EK 2016 in Frankrijk. De bekende inspanningsfysioloog is niet te spreken over de gebrekkige voorbereiding van de twee grootmachten op het Europese eindtoernooi.

"Engeland heeft de zwaarste competitie", zo begint Verheijen zijn relaas bij de NOS. "Daarnaast is het zo dat zij geen winterstop hebben. Die hebben de Duitsers bijvoorbeeld wel, terwijl de Engelsen dan zelfs rond kerstmis nog meer wedstrijden spelen dan normaal. De grootste fout die Engeland gemaakt heeft, is dat ze na de Premier League direct in trainingskamp zijn gegaan. Op geen enkel moment hebben de Engelse spelers voor het EK op adem kunnen komen, hun vermoeidheid kwijt kunnen raken en hun frisheid terug kunnen krijgen."

Ook de handelswijze van Spanje vindt Verheijen niet best. Ook in de Primera División was er afgelopen seizoen namelijk geen winterstop. "En daarnaast zijn de diverse Spaanse clubs heel ver gekomen in de Europa Cups", aldus Verheijen, die daarmee de vermeende vermoeidheid op het EK verklaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen