Kuipers houdt het nog steeds vol op EURO 2016

29 juni 2016, 10:24

Björn Kuipers is nog altijd in de race voor de mooiste wedstrijden van het EK 2016 in Frankrijk. De scheidsrechter uit Oldenzaal heeft zich bij de laatste acht arbiters geschaard op het Europese eindtoernooi. Hij floot tot dusver Polen-Duitsland en Spanje-Kroatië en was vierde official bij Duitsland-Slowakije.

De Europese voetbalbond heeft dinsdag drie scheidsrechters bedankt voor hun bewezen diensten op het EK. De Turk Cüneyt Çakir, de Spanjaard Carlos Velasco Carballo en de Engelsman Martin Atkinson zijn naar huis gestuurd. Het ligt voor de hand dat de UEFA Çakir en Velasco Carballo afrekent door hun matige optredens tijdens het EK. Er moest verder een Engelsman naar huis, aangezien er met Mark Clattenburg nog een scheidsrechter uit het land actief is.

Naast Kuipers en Clattenburg zijn ook Felix Brych (Duitsland), Viktor Kassai (Hongarije), Jonas Eriksson (Zweden), Milorad Mazic (Servië), Nicola Rizzoli (Italië) en Damir Skomina (Slovenië) nog actief op het EK. De Pool Szymon Marciniak is ook nog aanwezig in Frankrijk, maar zal louter nog als vierde man fungeren.

De eerste kwartfinale van het EK, het duel tussen Polen en Portual (donderdag), wordt gefloten door Brych. Skomina is de leidsman bij het treffen tussen Wales en België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen