Israëlische topschutter naar China, Hulk volgt hem

29 juni 2016, 10:55

Eran Zahavi maakte vier seizoenen lang met zijn doelpuntenproductie veel indruk bij Maccabi Tel Aviv en dat heeft de 28-jarige aanvaller een uiterst lucratieve transfer opgeleverd. De goaltjesdief vervolgt zijn carrière bij Guangzhou R&F FC, een club uit de Chinese Super League.

De club uit Changsha heeft de komst van Zahavi via de officiële clubkanalen bevestigd. De Israëlische international lijkt een garantie op doelpunten te zijn, aangezien hij in 120 optredens maar liefst 99 doelpunten wist te maken bij Maccabi. Bij Guangzhou gaat de spits samenwerken met coach Dragan Stojkovic.

Hulk ook naar China

Ondertussen is ook Hulk aangekomen in China. De Braziliaanse krachtpatser gaat zijn transfer naar Shanghai SIPG, de club van coach Sven-Göran Eriksson, afronden. Donderdag wordt de 29-jarige aanvaller gekeurd, alvorens zijn overstap officieel gemaakt kan worden. Shanghai SIPG zou 55 miljoen euro neertellen voor Hulk, waarmee het Aziatische transferrecord van Jiangsu Suning verbroken wordt. Deze club nam Alex Teixeira afgelopen jaar voor 50 miljoen euro over van Shakhtar Donetsk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen