De Mos geneest van huidkanker: "Het komt goed"

29 juni 2016, 15:29

Er is onlangs huidkanker vastgesteld bij Aad de Mos. Vlak nadat dit gebeurde, is de 69-jarige oud-coach van onder meer Ajax, KV Mechelen, Anderlecht, PSV, Werder Bremen, Standard Luik, Vitesse en Sparta geopereerd aan zijn neus. Inmiddels is De Mos weer aan de beterende hand. Hij verwacht snel volledig genezen te zijn.

"Begin juni werd huidkanker vastgesteld, op 15 juni ben ik geopereerd', laat De Mos weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bij het afschminken voor TV bleef er altijd een stipje op mijn neus zitten. Dat heb ik laten onderzoeken en toen bleek het om huidkanker te gaan. Het komt blijkbaar uit mijn jeugdjaren, waarin ik opgroeide aan het strand en vaak in de volle zon speelde."

"Bij de operatie is een stuk huid van mijn neus weggehaald, daar zat een gat", legt De Mos uit. "Maar intussen is dat volop aan het genezen. Buiten loop ik met een pleister rond, maar thuis doe ik die af, want dan geneest het beter. Ik kan lekker alles van het EK zien, want met die situatie en het slechte weer kan ik niets beters doen dan wedstrijden bekijken. Mijn bloedwaarden zijn intussen weer goed, ik ben aan het genezen. Het komt allemaal weer goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen