Portugezen raken weer fit, Sturaro staat klaar bij Italië

29 juni 2016, 15:53

Goed nieuws voor Portugal. In de voorbereiding op de kwartfinale van het EK 2016 tegen Polen is de selectie weer helemaal fit. Linksachter Raphaël Guerreiro en middenvelder André Gomes konden dinsdag nog niet meetrainen wegens fysieke klachten, maar de twee vaste waarden hebben zich weer bij de selectie gevoegd.

In het kamp van Italië heersen daarentegen nog steeds zorgen over de invulling van het middenveld. Controleur Daniele De Rossi heeft nog steeds last van zijn heupblessure en Antonio Candreva wordt nog steeds gehinderd door zijn dijbeenkwetsuur. Het meespelen van het duo tegen Duitsland is zeer onzeker. Omdat Thiago Motta ook nog eens geschorst is, staat Juventus-talent Stefano Sturaro stand-by om te spelen tegen de Duitsers.

Het treffen tussen Portugal en Polen staat gepland voor komende donderdag, de clash tussen Duitsland en Italië wordt op zaterdag afgewerkt. Op vrijdag en zondag is het tijd voor respectievelijk Wales-België en Frankrijk-IJsland, de andere kwartfinales van het EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen