Janssen vindt dat AZ te hoog inzet: "Dit is frustrerend"

30 juni 2016, 12:38   Bijgewerkt: 30 juni 2016, 14:03

Meerdere clubs hebben deze zomer al bij AZ aangeklopt voor Vincent Janssen, maar het bedrag op het prijskaartje van de 22-jarige spits is tot dusver te hoog gebleken. Dit tot teleurstelling van de topscorer van de Eredivisie. Hij vindt zijn Alkmaarse werkgever te veeleisend en is daarom teleurgesteld.

Woensdag verscheen Janssen voor het eerst sinds de zomerstop weer op het trainingsveld. In gesprek met het Algemeen Dagblad liet hij weten dat hij niet gediend is van de gang van zaken bij AZ, dat in zijn ogen veel te veel geld wil vangen voor hem. "Ik heb mijn keuze kenbaar gemaakt bij de club. Tottenham Hotspur heeft in mijn ogen een hoog bod uitgebracht. Er is een bod geweest in de buurt van bijna achttien miljoen euro geweest. Maar AZ wil niet eens aan tafel", bromt Janssen.

Als het aan de Oranje-international (drie goals in vijf interlands) ligt, dan stapt hij op zeer korte termijn over naar een grotere club. "Ik wil graag zo snel mogelijk ergens anders aan de voorbereiding beginnen. Dit is frustrerend", stelt de teleurgestelde Janssen, die vorig seizoen 27 doelpunten maakte in de Eredivisie.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts heeft bij FOX Sports bevestigd dat Janssen op dit moment niet weg mag voor 18 miljoen euro. "Wij hopen dat hij blijft en dan doen we een aanval op de top. Met Janssen zouden we zomaar mee kunnen doen om het kampioenschap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen