Ronaldo vindt Portugal verdiende winnaar tegen Polen

1 juli 2016, 08:37

Cristiano Ronaldo is uitzinnig van vreugde na het bereiken van de halve finale van het EK 2016 met Portugal. De Zuid-Europeanen ontdeden zich donderdagavond in de kwartfinale in het Stade Vélodrome in Marseille pas na een penaltyserie van Polen.

Het feest in het Portugese kamp loog er niet om. Ronaldo weet wel waardoor dat komt. "Het was gewoon een zeer lastige wedstrijd, zoals het ook hoort in een kwartfinale", aldus de vedette van Portugal. "Polen heeft het goed gedaan. Ze hebben sterke ploeg en spelen goed voetbal. Ze spelen met intensiteit, zijn fysiek sterk en hebben veel ervaring. Toch vind ik dat Portugal de betere ploeg was en meer kansen creëerde."

In de halve finale wacht voor Portugal een krachtmeting met Wales of België. "Beide teams zijn erg lastig", vindt Ronaldo. "Wales is bezig aan een uitstekend toernooi en België heeft ook een zeer gevaarlijk team, dat het erg goed gedaan heeft. We gaan ons goed voorbereiden en zullen alles geven. Eerst feliciteer ik mijn collega's en de technische staf met deze zege. Dit was ons doel en we hebben het fantastisch gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen