Bakker nieuwe voorzitter van RvC van Vitesse

1 juli 2016, 10:31

Vitesse heeft een nieuwe voorzitter voor de Raad van Commissarissen gevonden. Kees Bakker volgt Bert Roetert op in deze functie. Dat heeft de club uit Arnhem vrijdagochtend officieel aangekondigd. De RvC wordt tenslotte uitgebreid met Valeriy Oyf.

De benoemingen zijn tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders bekendgemaakt en gaan per 1 juli in. Bakker is voormalig korpschef en is sinds 2003 al betrokken bij Vitesse, waar hij diverse bestuursfuncties bekleedde. Sinds 2013 was hij voorzitter van het Stichtingsbestuur Vitesse-Arnhem, waardoor hij ook lid was van de RvC.

Bakker gaat samen met Yevgeny Merkel (sinds 10 december 2013 lid) en het nieuwe lid Valeriy Oyf de RvC vormen. "Er is veel waardering voor alle inzet van Bert Roetert de afgelopen jaren als voorzitter van de RvC. Nu zijn termijn is afgelopen neem ik het graag over. Ik ben verheugd over de komst van Valeriy Oyf die met zijn kennis en ervaring goed aansluit bij de visie en strategie van Vitesse om meer te investeren in internationale samenwerking en ontwikkeling van talent", zegt Bakker op de clubwebsite. Oyf zat in de top van Highland Gold Mining Ltd, een goudproducent met lokale en internationale expertise.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen