Löw ruikt kansen tegen 'kunstenaars in verdedigen'

1 juli 2016, 15:33

De clash tussen Duitsland en Italië in de kwartfinale van het EK kent geen favoriet, vindt Joachim Löw. De bondscoach van Die Mannschaft heeft veel respect voor de Italianen, die gerust een angstgegner van de Duitsers genoemd kunnen worden. De oefenmeester noemt de tegenstander 'kunstenaars in het verdedigen'.

Löw denkt dat de kansen gelijk liggen, zo zegt hij tegen Bild. "We hebben vijftig procent kans om te winnen. We zullen alles geven om succes te behalen. De spelers zijn zeer gefocust. We hebben ons heel intensief voorbereid op de wedstrijd en zitten vol vertrouwen", verzekert de Duitse bondscoach.

In het verleden ontmoetten beide ploegen elkaar acht keer op een eindtoernooi en Duitsland won gek genoeg geen enkele keer: viermaal winst voor Italië, vier keer gelijk. "We moeten de lastigste obstakels overwinnen op dit EK. We weten dat we kunstenaars in het verdedigen voor ons hebben, die hun tegenstanders geen kansen geven. We moeten daarom rendement hebben. Gelukkig hebben we een sterke aanval. Bovendien zullen zij ook respect hebben voor onze spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen