United presenteert Ibrahimovic: "Behoeft geen introductie"

1 juli 2016, 19:21

Daags nadat Zlatan Ibrahimovic zelf aankondigde dat hij komend seizoen bij Manchester United speelt, heeft ook de Engelse topclub melding gemaakt van de komst van de Zweed. De 34-jarige topspits speelde in zijn loopbaan nog nooit in Engeland en gaat komend seizoen dus eindelijk in de Premier League aan de slag. "Zlatan behoeft geen enkele introductie", zegt coach José Mourinho.

De trainer werkte eerder bij Internazionale ook al samen met de spits, die transfervrij overstapt van Paris Saint-Germain. "Zlatan behoeft geen introductie, de statistieken spreken voor zich", zegt Mourinho op de clubwebsite. "Hij is één van de beste spitsen van de wereld en hij geeft altijd honderd procent. Hij krijgt nu de kans om in de beste competitie te spelen en ik weet zeker dat hij gaat presteren. De fans gaan van hem genieten op Old Trafford."

Ook Zlatan Ibrahimovic kijkt uit naar komend seizoen, zo zegt hij op de site van zijn nieuwe club. "Ik ben absoluut dolgelukkig dat ik bij Man United heb getekend", zegt de spits. "Ik heb veel zin om in de Premier League te spelen en ik kan niet wachten om weer met José te werken. Hij is een fantastische manager die klaar is voor deze baan", besluit de oud-Ajacied.

Bron foto: Manchester United 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen