Captain Hazard in de bres: "Staan achter Wilmots"

2 juli 2016, 10:41

De kritiek op bondscoach Marc Wilmots is hevig na de uitschakeling van België op het EK. Zo liet onder meer keeper Thibaut Courtois zich negatief uit over de keuzeheer, door te stellen dat de tactiek die klopte. Aanvoerder Eden Hazard kan zich niet vinden in de kritiek, hij neemt het op voor zijn trainer.

"We hebben samen mooie jaren beleefd en dit is nu een héél slechte dag", liet Hazard vrijdag weten na de verliespartij in de kwartfinale. "Maar we blijven achter Wilmots staan. Dat hebben we altijd gedaan. We moeten samen blijven werken met deze generatie. Over twee jaar is het WK ons volgende doel."

Hazard zag dat zijn ploeg goed aan het duel met Wales begon. "We legden twintig heel goede minuten op de mat. Maar na onze goal zakten we in. Misschien wilden we de 1-0 vasthouden en zagen we ons zo in de halve finales komen. We zijn heel teleurgesteld, maar het leven eindigt niet. Iedereen zag ons al in de finale, maar andere ploegen hebben ook potentieel. Zulke wedstrijden worden beslist op details en wij maakten foutjes achterin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen