Bale gefocust: "We verdienen het om hier te staan"

2 juli 2016, 12:49

Hoewel het bereiken van de halve finale op het EK al geweldig is voor Wales, is de honger van vedette Gareth Bale nog lang niet gestild. De aanvaller van de ploeg van Chris Coleman is strijdbaar en stelt dat Wales terecht bij de laatste vier zit in Frankrijk.

"Dit voelt geweldig", glunderde Bale na de 3-1 zege op België in de kwartfinale. "We geloofden dat we dit konden bereiken en hebben nooit onze hoofden laten hangen. We genieten enorm van dit avontuur", zegt de buitenspeler van Real Madrid tegen Sky Sports. "We hebben zo hard gewerkt, op elk stukje gras waren we te vinden. Het geloof is er in de selectie, we weten heel goed waar we mee bezig zijn."

Woensdag speelt Wales in de halve finale tegen Portugal. Aaron Ramsey, samen met Bale van onschatbare waarde voor de ploeg, ontbreekt dan door een schorsing. Hij kreeg tegen België geel voor een handsbal. "Het was een natuurlijke reactie en ik wist meteen dat ik geel zo krijgen. Ik baal hier heel erg van, maar ik heb er vertrouwen dat deze ploeg het ook zonder mij kan", zegt de speler van Arsenal tegen de BBC

Ook verdediger Ben Davies, die tot nu toe nog geen minuut miste op het EK, is geschorst tegen de Portugezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen