Conte looft Duitsland: "Meest complete ploeg ter wereld"

2 juli 2016, 13:38

Het wordt Italië niet makkelijk gemaakt op het EK. Nadat het in de groepsfase won van België, schakelde het in de achtste finale het sterke Spanje uit. In de kwartfinale moet de ploeg van Antonio Conte nu zien af te rekenen met Duitsland, de regerend wereldkampioen. Conte heeft veel respect voor de tegenstander van zaterdagavond.

Op de persconferentie kwam Conte superlatieven tekort om Duitsland te beschrijven. "We spelen tegen een heel sterke ploeg, in alle opzichten. Duitsland is beter dan Spanje en ze zijn de wereldkampioen. Ik denk dat zij de meest complete ploeg ter wereld hebben. Duitsland heeft geweldige individuen, maar als team is het ook geweldig. Ik moet mijn complimenten geven aan hun spelers en hun trainers."

Ondanks dat Conte veel respect heeft voor de opponent, heeft hij ook vertrouwen in zijn ploeg. "We hebben ons goed voorbereid en weten waar we ze pijn kunnen doen. We hebben veel respect voor Duitsland en moeten uit onze eigen kracht spelen. Het belooft een geweldige wedstrijd te worden. Als we er in slagen om Duitsland uit te schakelen, dan hebben we het fantastisch gedaan."

De wedstrijd in Bordeaux begint vanavond om 21.00 uur. FCUpdate.nl doet live verslag van de kraker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen