Balotelli mikt op Gouden Bal: "Dat klinkt lachwekkend"

2 juli 2016, 14:58

Hoewel Mario Balotelli de laatste seizoen steeds verder lijkt weg te drijven van de wereldtop, heeft de Italiaanse spits nog genoeg ambities. Hij hoopt de komende jaren alsnog zijn belofte in te lossen en wil ooit de Ballon d'Or winnen, zo laat hij optekenen in het Italiaanse Corriere della Sera.

De 25-jarige spits presteerde de laatste twee seizoen ondermaats bij AC Milan, dat hem huurde van Liverpool. "Ik heb de afgelopen jaren te weinig gedaan. Ik had veel beter kunnen en moeten presteren. Op een schaal van één tot tien heb ik maar een vijf gehaald. Maar uiteindelijk zal ik een tien halen, want dat is wat ik graag wil."

De 25-jarige aanvaller heeft als doel om ooit verkozen te worden tot beste speler ter wereld. "Ik wil de Ballon d'Or winnen", zegt hij ambitieus. "Maar ik realiseer mij wel dat ik de afgelopen jaren niet verder ben gekomen dan een vijf, terwijl het mijn doel was om dichterbij een tien te komen. Ik weet dat mensen het lachwekkend vinden dat ik de Ballon d'Or wil winnen, maar ik heb nog niet alles uit mijn loopbaan gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen