De Boer: "Sabbatical wellicht niet zo'n gek idee"

2 juli 2016, 22:29

Frank de Boer sluit, na zijn vertrek bij Ajax, niet uit dat hij een jaar rust neemt. De voormalige verdediger geniet van zijn vakantie. "Ajax is alweer een week bezig. Dan denk je: jemig, dan had ik nu ook weer moeten beginnen. Ik moet er niet aan denken. Misschien is een sabbatical niet eens zo'n gek idee", zegt De Boer tegen de NOS.

De Boer stond de afgelopen weken in de belangstelling van Everton, Anderlecht en AC Milan, maar dat ging om uiteenlopende redenen niet door. Met Everton was contact, maar die club gaf de voorkeur aan Ronald Koeman, terwijl De Boer zelf geen interesse had in Anderlecht. Ook de stap naar Azië leek hem niets. "Via een goede vriend is mij ook gevraagd of ik in China wilde werken, maar dat heb ik maar afgeslagen", aldus De Boer.

In AC Milan had De Boer wel interesse. "AC Milan had mij wel een interessante club geleken. Daar valt echt nog iets te winnen. Ze hebben ook contact gehad met Guido (Albers, De Boers zaakwaarnemer, red.), maar die hoorde daarna niet meer", besluit De Boer. AC Milan heeft inmiddels gekozen voor Vincenzo Montella.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen