Payet: "Dit was onze beste wedstrijd tot dusver"

4 juli 2016, 10:16

Dimitri Payet trapte na de 5-2 overwinning van Frankrijk op IJsland in de kwartfinale van Euro 2016 enigszins een open deur in door te stellen dat dit de beste wedstrijd tot dusver van zijn land is op dit toernooi.

"We hebben deze week hard gewerkt om IJsland te analyseren", zegt Payet op de UEFA-website. "We kenden hun sterke en zwakke punten, maar volgens mij haalden wij ook ons maximale niveau. We hebben veel doelpunten gemaakt, wat heel goed is. We kwamen al vroeg op voorsprong, dit in tegenstelling tot onze eerdere wedstrijden. Daar zijn we blij om. We weten dat we topspitsen hebben. We hebben veel kansen gecreëerd, wat het makkelijker maakt om te scoren. Maar los daarvan denk ik dat dit onze beste wedstrijd was tot dusver."

Frankrijk neemt het in de halve finale op tegen Duitsland. De Duitsers zijn niet op volle sterkte voor de kraker, aangezien spits Mario Gomez geblesseerd is en verdediger Mats Hummels geschorst is. "Maar ik denk niet dat Duitsland hierdoor verzwakt is", vervolgt Payet. "Het is de wereldkampioen. We kennen hun kwaliteiten en weten dus wat we moeten verwachten. We gaan goed uitrusten en ons op de best mogelijke manier voorbereiden op de wedstrijd van donderdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen