Van der Wiel stapt definitief over naar Fenerbahçe

4 juli 2016, 14:45

De toekomst van Gregory van der Wiel ligt definitief in de Turkse competitie. De Nederlandse rechtsback arriveerde zondagavond in Istanbul, legde maandagochtend met succes de medische keuring af, waarna zijn transfer naar Fenerbahçe afgerond kon worden. De Turkse topclub bevestigt de komst van Van der Wiel via de officiële kanalen. Hij heeft voor vier jaar getekend.

Van der Wiel komt transfervrij over van Paris Saint-Germain. De verdediger maakte in de zomer van 2012 van Ajax de overstap naar de Franse topclub, waar zijn toekomstperspectief steeds minder gunstig werd. Van der Wiel toonde zich zondag bij aankomst in Istanbul al enthousiast over zijn nieuwe club en de fans. "Ik ben met een heel goed gevoel aangekomen in Istanbul", zei hij op het vliegveld. "Sinds we in onderhandeling zijn met Fenerbahçe hebben de fans van de club mij met grote liefde ontvangen. Ik voel mij heel goed, ik wil iedereen bedanken."

Fenerbahçe, ook de werkgever van Robin van Persie, haalt mogelijk ook Roman Neustädter naar Istanbul. Het bevestigt dat het in onderhandeling is met de Russische verdediger van Schalke 04. Nani lijkt daarentegen te vertrekken bij Fenerbahçe. Stoke City laat bij monde van assistent-manager Mark Bowen tegenover de BBC weten interesse te hebben in de Portugese aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen