Contractverlengingen bij West Ham, Sunderland en Köln

4 juli 2016, 18:38

West Ham United, Sunderland en 1.FC Köln zijn er stuk voor stuk in geslaagd om een belangrijke speler aan boord te houden. Het gaat om respectievelijk Michail Antonio, Vito Mannone en Anthony Modeste.

Antonio heeft een contract getekend dat hem tot medio 2020 bij West Ham houdt. De 26-jarige aanvaller was afgelopen seizoen, nadat hij werd overgenomen van Nottingham Forest, van grote waarde voor The Hammers. Hij bekroonde zijn debuutseizoen op Boleyn Ground met negen treffers, waarvan een gedenkwaardige winnende goal tegen Tottenham Hotspur. Antonio baarde ook opzien door onder meer te juichen als Homer Simpson en Carlton van The Fresh Prince of Bel-Air.

Mannone heeft tot medio 2018 bij Sunderland getekend. De Italiaanse goalie (28) maakte in 2013 de overstap van Arsenal en stond sindsdien 69 keer onder de lat bij The Black Cats. In 2014 beleefde hij zijn mooiste wedstrijd voor Sunderland, toen hij op weg naar de Capital One Cup-finale twee penalty's keerde op Old Trafford.

Tot slot maakt FC Köln met vreugde bekend dat Modeste met twee jaar bijgetekend heeft en zodoende tot de zomer van 2021 vastligt in Keulen. Daar geldt hij, met vijftien doelpunten in het afgelopen seizoen, als de belangrijkste speler in de selectie. De 28-jarige spits werd de afgelopen tijd door de fans bekritiseerd omdat hij op een transfer zinspeelde. "Dat spijt me", zegt Modeste daarover op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen