Bale: Wales versus Portugal is geen Bale versus Ronaldo

4 juli 2016, 19:10

In aanloop naar de halve finale van het EK tussen Wales en Portugal gaat het voornamelijk over Gareth Bale en Cristiano Ronaldo. Normaliter spelen de twee sterren aan elkaars zijde in de aanval van Real Madrid, maar nu staan de aanvallers recht tegenover elkaar in Frankrijk. Bale wil er niet te veel aandacht aan besteden.

"Het gaat niet om twee spelers. Het gaat om de strijd tussen twee landen in een halve finale. Het is elf tegen elf", sprak Bale op de persconferentie voor het treffen tussen Wales en Portugal. "Natuurlijk gaan we goed met elkaar om bij Real Madrid en genieten we ervan om samen te spelen. Hij is een fantastische speler, iedereen weet wat hij kan."

Wales wil zich niet focussen op Ronaldo, maar uitgaan van de eigen krachten. "We kijken naar onszelf en maken ons geen zorgen over de tegenstander", zegt Bale, die met Wales vriend en vijand heeft verrast met een plaats in de halve finale. "We hebben er vanaf het begin in geloofd. We zijn hier niet voor de vorm gekomen. Wij zijn hier gekomen met een doel. We hopen het toernooi uiteindelijk te winnen", aldus Bale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen