Ledley verplaatst eigen bruiloft vanwege EK-succes Wales

5 juli 2016, 10:29

Vooraf hadden weinig mensen verwacht dat Wales vijf dagen voor de finale van het Europees kampioenschap in Frankrijk nog kans zou maken op de EK-titel. Zelfs de spelers niet, zo blijkt. Joe Ledley, basisspeler bij Wales, plande namelijk zijn eigen bruiloft op zaterdag 9 juli, maar heeft het feest nu verplaatst.

Als Wales morgenavond (woensdag) van Portugal wint, speelt het zondag 10 juli de finale tegen Frankrijk of Duitsland. Een dag daarvoor trouwen op Ibiza is dan onmogelijk. Omdat Ledley en zijn toekomstige vrouw de genodigden niet tot woensdagavond willen laten weten of er drie dagen later een bruiloft gepland staat, stappen zij op een later moment in het huwelijksbootje.

Eerder dit toernooi bleek al dat het EK-succes van Wales niet gepland was. Neil Taylor zou met zijn jarige vriendin een concert van Beyoncé bezoeken en Chris Gunter zal de bruiloft van zijn broer via Skype bijwonen. Als getuige zal hij op die manier ook zijn speech geven. Ook de ouders van Gunter zijn er niet bij: zij verkozen het EK boven de bruiloft van hun andere zoon.

Overigens kwam Ledley dit toernooi al vaker in het nieuws. Hij brak op 7 mei nog zijn been, maar deed in de wedstrijd tegen Slowakije op 11 juni alweer mee. Na enkele gewonnen wedstrijden liet Ledley zien goed feest te kunnen vieren, met enkele karakteristieke dansjes in de kleedkamer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen