Feyenoord bereikt principeakkoord met Jones

7 juli 2016, 16:11

Brad Jones wordt de nieuwe keeper van Feyenoord. De Rotterdamse club meldt donderdag dat ze met de 34-jarige keeper uit Australië een principeakkoord heeft bereikt over een contract voor één seizoen. Als Jones vrijdag de medische keuring doorstaat, dan kunnen de laatste formaliteiten afgewikkeld worden.

"Na de zware blessure voor Kenneth Vermeer moesten we snel reageren, ook omdat Warner Hahn nog enige tijd uitgeschakeld is", reageert technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Met Pär Hansson en Justin Bijlow beschikten we over nog maar twee fitte keepers, in onze ogen onvoldoende om een seizoen met veel competitie-, beker- en Europa League-wedstrijden mee in te gaan. Daarom zijn we direct op zoek gegaan naar een ervaren doelman, die we met Brad hebben gevonden." Jones komt transfervrij over van NEC. De viervoudig international speelde eerder voor onder meer Liverpool.

"Brad Jones brengt veel routine met zich mee", vervolgt Van Geel. "Dankzij het halfjaar bij NEC kent hij de Eredivisie en daarnaast heeft hij ervaring op internationaal niveau, mede dankzij zijn Liverpool-periode. Brad wil heel graag naar Feyenoord en wij zijn blij dat hij ons op deze korte termijn komt versterken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen