Roda JC haalt vaste waarde van Brøndby in huis

8 juli 2016, 12:59

Er heeft wederom transferbeweging plaatsgevonden bij Roda JC. De eredivisionist uit Kerkrade heeft David Boysen, een Deense Israëliër, vastgelegd. De linksbuiten is al de zoveelste aanwinst die de Limburgers gepresenteerd hebben. Daarbij moet wel gezegd worden dat de club ook afscheid heeft genomen van meer dan een elftal spelers.

De 25-jarige Boysen is afkomstig van Brøndby IF, waar hij een vaste basisspeler was, en speelde eerder voor AB, Lyngby BK en Viborg FF. De aanvaller tekent een tweejarig contract in het Parkstad Limburg Stadion, met een optie voor nog een jaar. "David is een linksbuiten die hoog op ons lijstje stond. Hij was vaste basisspeler bij Brøndby IF en beschikt al over de nodige ervaring. Wij zijn erg blij dat hij voor ons gekozen heeft", zegt technisch directeur Ton Caanen op de Roda-website.

De volgende spelers zijn ten opzichte van vorig seizoen ook nieuw in de selectie van Roda JC: Frederic Ananou (1. FC Köln), Adil Auassar (Excelsior), Christian Kum (FC Utrecht), Dani Schahin (FSV Mainz 05), Daryl Werker (MVV Maastricht, was verhuurd), Martin Milec (Standard Luik, opnieuw gehuurd), Mikhail Rosheuvel (SC Cambuur), Mitchel Paulissen (VVV-Venlo, was verhuurd) en Roel Brouwers (Borossia Mönchengladbach)

Boysen wordt komende maandag nog medisch gekeurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen