Santos hoopt lange neus te trekken naar Fransen

9 juli 2016, 23:50

Fernando Santos, de bondscoach van Portugal, lacht om de opmerkingen dat zijn land het niet zou verdienen om in de finale van het Europees kampioenschap te staan. De Zuid-Europeanen strijden zondag in het Stade de France met gastland Frankrijk om de Europese titel.

"Dit is de eerste finale tussen Portugal en Frankrijk. Ik weet zeker dat Portugal in deze wedstrijd historie zal schrijven", aldus Santos op de UEFA-website. "Deze ploeg heeft al vanaf het begin vertrouwen. Ik wil dat het Franse volk blijft zeggen dat Portugal onverdiend heeft gewonnen, maar dat wij vervolgens met de trofee van het veld lopen."

Santos ziet een sterke opponent in Frankrijk. "Ze hebben tegen Duitsland hun kwaliteiten laten zien. Ze hadden respect voor de tegenstander en hebben op hun manier gewonnen. Ik verwacht niet dat Frankrijk tegen ons dezelfde tactiek zal hanteren. Ik verwacht dat ze sterk zullen beginnen en ons onder druk gaan proberen te zetten. Het is een duel tussen twee sterke ploegen. Wij richten ons op hetgeen we moeten doen: het vinden van een strategie om de wedstrijd te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen